• Tento inzerát byl aktualizován před více než 1 rokem.

Fred šteniatko darujem za vet. poplatky

Aktualizováno:

Občianske združenie Pomoc Psom, ktoré sa venuje záchrane nechcených psov na východe Slovenska ponúka na adopciu psíka Freda:

Pes, 3 mesiace, v dospelosti predpoklad stredného vzrastu, odčervený, komplet vakcinovaný, čipovaný, bude mať petpas.

Fred je veselé hravé bezstarostné šteniatko, rád objavuje okolitý svet, je veľmi odvážny a všetko chce hneď spoznať. Má rád spoločnosť ľudí aj iných psíkov. Vhodný do bytu alebo domu s celoročným prístupom dnu, môže kľudne aj k deťom, ich spoločnosť má rád a ani ruch a väčšie skupiny ľudí (aj detičiek) mu vôbec neprekáža a zvedavo s vrtiacim chvostíkom hneď beží každého privítať. Fredík je pripravený na adopciu a nedočkavo čaká na svoju novú rodinku, ktorú by mohol nekonečne milovať.

Fred na vás čaká v dočasnej opatere pri Michalovciach na východe Slovenska, v prípade seriózneho záujmu ho ale vieme doviesť do Bratislavy alebo iného mesta vrámci SR. Taktiež nie je problém urobiť ďalšie fotky al. video.

Kontakt: +421 908 667 858, ozpomocpsom@gmail.com

Pri adopcii sa podpisuje adopčná zmluva prípade záujmu vopred prepošleme (!!! JEDNOU Z PODMIENOK JE KASTRÁCIA PSÍKA V DOSPELOSTI !!!) a platí sa adopčný poplatok 30€

Ďalších psíkov na adopciu nájdete tu: www.ozpomocpsom.sk


Kastráciu psíka požadujeme kvôli neúnosnému stavu premnožených zvierat na Slovensku, ktoré nám ľudia denne nosia do útulkov a naozaj ich už niet kam dávať. Adopčný poplatok kryje len časť skutočných nákladov na psíka a bude použitý výlučne na pomoc ďalším opusteným psom.

Kategorie: Daruji štěně
Průkaz původu: S průkazem původu
Plemeno: Kříženec
Poznámka k plemeni: Dlhosrstý (x bradáč??)
Pohlaví: Pes
Datum narození: 15.03.2014
Cena: 30 EUR

Kontakt

Kontaktní osoba: OZ Pomoc Psom
Telefon: +421 910 161 789
Stránka: http://www.ozpomocpsom.sk/
Sociální síť: https://www.facebook.com/OZPomocPsom/photos_stream
Místo: Slovensko
Země: Slovensko

Slovensko

Kontaktovat uživatele

↑ Nahoru