• This classified was updated more than 1 year ago.

Flat Coated Retriever - štěňata s PP

Aktualizováno:

Povahovo “večné šteňiatko” - plemeno ideálne pre aktívnych ľudí a rodiny s deťmi. Flatíci milujú všetkých a všetko, tešia sa z každého okamihu a svojou oddanosťou a priateľskou povahou si dokážu v momente získať srdce človeka. Radi aportujú, plávajú či behajú.
Šteniatka majú predpoklad uplatnenia v poľovníctve, canisterapii, na výstavách, pri športových aktivitách či v chove, ale samozrejme aj ako domáci spoločníci. Sú začipované, vakcinované, odčervené, socializované, majú základné hygienické návyky a sú pripravené ísť do nových domovov.

Matka (import ČR) je aktívne využívaná v canisterapii. Otec (import Fínsko) je výstavne aj pracovne úspešný psík. Obaja rodičia majú výborné zdravotné výsledky (HD A/A, ED 0/0, OCD neg.). K dispozícii pre záujemcov je aj ich pracne vytvorený rodokmeň (až 6 generácií bez spoločných predkov).

Cena sa pohybuje v rozmedzí 700 – 1200 € (v závislosti od pohlavia a vhodnosti do chovu). Na cene je možné dohodnúť sa - najdôležitejšie je, aby o psíky bolo dobre postarané :) Viac informácií rada poskytnem telefonicky, prípadne nájdete na mojom FB/webe.

Kategorie: Štěňata na prodej
Průkaz původu: S průkazem původu
Plemeno: Flat coated retrívr (121)
Pohlaví: Pes, Fena
Datum narození: 27.05.2022
Cena: V textu

Kontakt

Kontaktní osoba: Magdaléna
Telefon: +421908075059
Stránka: https://www.rajprezvierata.sk/chovatelska-stanica-midnight-forest/
Sociální síť: https://www.facebook.com/magdalena.gaalova
Místo: Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj, Slovensko
Země: Slovensko

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj, Slovensko

Kontaktovat uživatele

↑ Nahoru